Meteen naar de content

Gratis verzending ook bij aanbiedingen.

  Retourneren & Ruilen

  Ben je niet tevreden over je bestelling?  

   

  Wat de reden ook is, je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

  Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

  Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via INFO@LA-SEMMY.NL

  Retourneren in 3 eenvoudige stappen: 

  Stap 1: 

  Stuur ons een bericht via het Contactformulier en wij zenden je ons retour- formulier. Verstuur je bestelling samen met het retourformulier bijgevoegd mee met je zending. 

  Stap 2: 

  Verstuur de bestelling. Stuur de artikelen samen met het ingevulde retour formulier naar het adres op het retour formulier. Zorg ervoor dat het pakket een track en trace code heeft en bewaar deze goed.  

  Je bent verantwoordelijk voor de retourzending en we willen niet dat er misverstanden ontstaan. 
  Mocht het product beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen.  

  Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

  Stap 3. 

  Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening. Zodra wij het pakket hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
   

  Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met  info@la-semmy.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. 

  Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven. 

  Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. 

   

   

  Niet goed geld terug!

  Bij ons kan je binnen 14 dagen retourneren.

  Veilig afrekenen

  Veilig betalen met Ideal, creditcard of betaal achteraf met Klarna. Beveiligde SSL encryptie.

  Gratis verzenden

  Wij verzenden gratis in Nederland & België.